Verkligheten

En kvinna dör av vattenförgiftning (vilket inte är samma som drunkning… bara nästan) i en tävling på en radiostation som kallades Hold Your Wee for a Wii. Efterlämnade tre barn. [Filed under Stupid people in America] Uppdatering: Mer – Woman in water-drinking contest dies

Ett företag i San Fransisco har börjat att sälja ”Meth Coffee” – en kaffesort som ger en extra kick. Produktmärket ifrågasätts eftersom namnet anspelar på metaamfetamin… [Filed under Drug is lifestyle]

En brittisk realitysåpa innebär att tonårspar får pröva på föräldraskap (eftersom tonåringar, enligt programmets intro, i England: ”breeding like rabbits”). Och barnen som de får pröva att ta hand om är riktiga barn, vars föräldrar helt enkelt lånar ut sina barn till det här. [Filed under Slightly case of My Fifteen Minutes of Fame]