Sen sist

Det var i och för sig väntat men det är rätt trist när magen pajar. Så är det nu i alla fall.

Igår var det först presentation av mediestrategi för kund. Gick bra. Sedan kick-offeftermiddag med byrån. Och sen middag på kvällen. Man kan lugnt säga att fester hos oss är rätt lugna tillställningar. Själv kom jag hem vid 22-tiden. Vilket innebar att jag hann se Vita Huset, vars avsnitt igår var oerhört. För man insåg att det inte behövdes några glycerintårar eftersom Leo McGarrys död inte handlade om att skådespelaren John Spencer slutat utan att han dog – på riktigt. Och helvetes vilka känslor det var. Det var inte skådespeleri, det var sorg. Och jag insåg att sju säsonger innebär att man skaffar sig en relation med skådespelarna.

Idag har jag fixat lite hemma. Men magen sätter spärrar för vad jag kan göra. Jag borde jobba eftersom jag har hur mycket som helst att göra, men det känns mer som om jag borde bädda ner mig och ta hand om min kropp. För förutom magen så är min högra handled svårt inflammerad i musklerna, jag har knappt någon kraft kvar. Det gör ont. Att sedan också huvudet bestämt sig för att vara med i smärtkampanjen gör saken inte bättre.

I vilket fall så ska jag åka till Östersund och Åre under VM-veckan. Fredag till söndag på ordförandekonferens med Marknadsföreningen i Sverige.

Uppdatering: För övrigt verkar BRB ha bytt ip-nummer och lurkar omkring. Dock misslyckas han med att verifiera emailadressen. Och fortsätter att a) använda olika identiteter (men samma mailadress…) b) förklara hur duktig Skugge är. Fast det får ni inte se – för jag är stenhård med mailverifikationen :D

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,