Present.ation

Ännu en lång dag. Imorgon förmiddag presentation. Och ikväll har det varit styrelsemöte och RT-möte. Snacka om surrealistisk upplevelse: jag gick ner1 till lokalen, det regnade och var jävligt mörkt. Och kom upp några timmar senare (typ fem eller så) och då låg det hur mycket snö som helst. Vem fan hade lagt den där?

Presentationen ja. Det känns som om det ska gå bra. Jag känner att mediestrategin håller. Samtidigt är det PL-EMs första projekt med mig och jag kan sakna att få den feedback jag är van vid av de andra. Samtidigt kan det ju vara så att det faktiskt är bra *ler*. Ah well. Får se imorgon. Jag har räddat projekt förut där PL och kund inte riktigt kommunicerat rätt från början.

Innan jag går och lägger mig ska jag testa att styra Powerpoint med min mobiltelefon (via Bluetooth). Helt onödigt eftersom vi har en fjärrkontroll till sånt här men lite nördigt kul. Va fan – äger man en gadget så äger man en…

Andra bloggar om: , , , , ,

  1. vår klubblokal ligger i ett gammalt bokförråd, som man kommer till genom att gå genom ett parkeringshus… []