SW-lördag

Det har varit en lite annorlunda lördag. Hela familjen plus svärföräldrarna åkte ner på Kupolen och shoppade. Solstickan tog med sig sin plånbok och köpte Lego Star Wars II vilket vi senare lirade i flera timmar: han styrde och sen teamworkade vi. Ibland kom jag på saker, ibland kom han på saker. Bland annat försökte jag göra en mission på ett väl invecklat sätt – men min son har lyssnat på mina visdomsord: use brute force…

Sen tittade vi på Empire Strikes Back. En SW-dag minst sagt.

För egen del blev shoppingen ett par handskar i kalvnappa. Det är kallt att sätta sig i bilen numera eftersom motorvärmaren inte går att använda – den fimpar jordfelsbrytaren så att hela huset blir strömlöst. Problemet har jag inte hittat ännu…

Och så var det rätt gott att vakna upp imorse och inse att allt utomhus såg annorlunda ut:

dsc00191snow.jpg

Snö.

Andra bloggar om: , , , , , ,