Jävla söndag

Jag har spenderat ett par timmar med att försöka få till en enkät för MiD… men fucking jävla PHPSurveyor1 vill inte spara sakerna som den ska… det är extremt irriterande – jag har inte tid med sånt här strul! Jag har andra saker som pockar på, en hel lista med måste-görasaker…

Blev inbjuden (både som Researcher och deep|edition) till Tjuvlyssnats releasefest. Självklart kan jag inte gå – jag bor ju för fan i skogen… *snyft*

Och än så länge har inte mitt webbhotell lagt till den nya versionen av WP. Men om mina WP-installationer börjar att strula lär de skylla på att jag inte uppdaterat dem – trots att de tvingat mig att använda mig av deras uppdateringar…

Andra bloggar om: , , , , , ,

  1. Jag var tvungen att uppdatera applikationen och sen dess funkar det inte som det ska. Jävla skit… []