Unesi snurrar upp sig. Igen.

Det är svårt att förstå vad folk läser. Åtminstone om man heter Nina Unesi och är ledarskribent. Så istället väljer man att tolka det hela lite som att det är kritikerna som har helt fel. Unesi: att ”anonymisera” på det där sättet visar än mer att du inte bara är jävligt fördomsfull utan också fullkomligt inkapabel att inse dina egna brister. Så får man helt enkelt också lov att påpeka några direkta felaktigheter i hennes postning, eftersom hon både är för feg för att ha sina kommentarer öppna liksom för feg för att kommentera hos sina kritiker.

En ”cracker” är en person som crackar lösenord och system. Det handlar om ren destruktion. En hacker ”hackar” sig in och lämnar spår efter sig eller på andra sätt skapar lite oordning men förstör inget. Eller så är det slang för en vit (caucasian) person, eller ett kex. Eller så är det en knarklangare/rökare av crack. Alltså inte antingen eller.

Undrar om Unesi nånsin hört talas om Wikipedia?

Andra bloggar om: , , , ,