Typ så

Ni som gör den långa bloggenkäten – länka till Sigges ursprungsenkät och kör gärna en trackback så att han kan se hur många som gör enkäten (och så att det blir många träffar på knuff).

Hur mår jag då? Jotackarsomfrågar. Jag har spenderat min tid med att jobba – en mediestrategi ska vara klar nästa vecka så idag har jag skrivit omvärldsanalys och målgruppsanalys liksom om konsumenttrender. Sen håller jag på att läsa in mig för att skriva en trendanalys för 2007. Funderade tidigare idag på hur många ord jag faktiskt läser varje dag.

Sen har jag flyttat över alla mina RSS-flöden till Google Reader och övergivit Bloglines. Liksom att jag skaffat mig både Digg– och Digga-konto. Lite sent men jag ser egentligen ingen större skillnad på dem gentemot del.icio.us – åtminstone inte utifrån hur jag väljer att använda dem. Samtidigt börjar min del.icio.ustaglista bli väl lång…

Typ så.

Andra bloggar om: , , , , , ,