Sannblogg ljuger som en häst… skrittar

Onekligen intressant att den stefan som härjat omkring i mina kommentarer väljer att förklara att alla hans meningsmotståndare ”är borgare”. Själv har jag lite svårt att på något sätt ställa mig i en viss riktning såväl religiöst som politiskt i normal mening. Tyvärr är denne Stefan alltid snar att sätta personer i de fack som han anser är sanna. Problemet med hans postning Vem är bloggaren bakom SannBlogg? är att han kör med stängda kommentarer – alltså kan han stå oemotsagd. Han kan kalla mig, Daniel på load och vem som helst vad som helst – utan att någon kan försöka diskutera det horribla, det felaktiga eller ge honom puffar av uppmuntran. [uppdatering] är att han använder sig av ett unikt tillvägagångssätt inom bloggvärlden med en blogg (den jag länkat till) som fungerar som en portal till alla andra av hans bloggar. Jag missade det – eftersom jag faktiskt aldrig sett det förut och ärligt talat fattar jag inte varför man gör en sån användarovänlig lösning. Dock – my mistake. Det bjuder jag på.

Andra bloggar om: , , , ,