Webbhotell är de nya bilhandlarna

Ibland undrar man om man verkligen ska hålla på med det här. Och varför ska man betala webbhotell rejäla pengar när de ändå inte sköter sig. Nu är det Walentine som biter i gräset och precis lika bitter är hans erfarenhet över hur webbhotell väljer att skylla allt på sina användare:

Någon ersättning räknar jag inte med att få då detta webhotell liksom alla andra i avtalen svär sig fria från all skuld. Att man sedan säger sig stå för backup och då man dessutom inte har backup val i cpanel gör ju saken nästan komisk.

Wopsa själva är i likhet med andra mycket tystlåtna.

Själv blir jag med jämna mellanrum utsatt för veritabla spamattacker och någon har också lyckats att ta sig in och lägga upp filmer i min ftp (som inte används). Och när något eller någon gör en sån attack så knakar också servern. Gissa vem som i slutänden hotas med vite? Jag.

Webbhotell är fan den nya bilhandlarbranschen…

Andra bloggar om: ,