Classified

Lattjo lajbans. Det är alltid lika intressant att pedagogiskt försöka förklara att en typsnittslicens köps bara en gång medan ett domännamn betalas varje år. Så nu har jag gjort det och lite annat. Förmiddagen gick åt till det förhatliga timrapporterandet. Det kan få vilken måndagsmorgon att verka som en förhandsvisning av helvetet.

Tack för fina mail och omtalanden i samband med postningen ”Brev”. Jag har inte fått något svar – ärligt talat förväntar jag mig inte något heller. Vår biskop har en tendens att undvika sånt. Ungefär som kyrkan i stort. Om man undviker att ta tag i det svåra så kanske det försvinner av sig själv (typ konflikter, folk som blir sjuka etc.).

Jag kan däremot glädjas åt att hamnat på Åsks lista över bra reklambloggar (alltså Researcher då).

Det övriga kan jag ännu inte prata om heller. Classified.

Andra bloggar om: , , , , , ,