Andra advent

Idag har vi fått bekänna färg som curlingföräldrar. Herregud – vi bedriver numera en taxirörelse. Thank God för två bilar liksom… Terrorprinsessan har haft dansuppvisning på Cozmoz. Det har inneburit diverse logistik eftersom deras övning var klockan 10 men själva uppvisningen typ vid 15. Sen skulle Solstickan på födelsekalas (igen) och jag valde att skjutsa och hämta både honom och kompisar till honom. Osv. Under dagen har HS också gjort någon sorts avancerad dubbelfärgning av håret vilket gjorde att jag fick hoppa in i det mesta.

andraadvent.jpg

Det kan tyckas rätt lätt men om man, som jag idag, försökt att balansera en panikångestattack – bäst beskrivet som att stå på en boll och försöka att hålla balansen – så är det i det närmaste en utomjordisk, eller ska vi kalla det ”en fuglesangsk” insats! Det jag kände förra veckan var lite som ett förskalv inför The Big One.

Fördelen är att jag slapp Cozmoz. Jag ser gärna min dotter dansa men helst inte tillsammans med en (alltför) stor del av Borlänges befolkning i en lokal vars luftkonditionering la av för tio år sen.

Ikväll har vi haft sista balkommitén. HS ska vara toastmaster tillsammans med bankmannen. HS låter som om hon druckit tre liter whisky (hesheten alltså – sluddrar gör hon inte så mycket). Själv har jag tillsammans med några till fixat bordsplaceringen.

Av någon anledning känns det som om det är HS och jag som driver den här saken…

Allt är i varje fall klart. Så långt som vi kan se i varje fall.

Nobelfestligheterna avsynades lite på slutet.

Att det varit andra advent vete fan om jag fattat ännu…

Andra bloggar om: , , , , ,