In between work and home, on a rainy road

Idag ska jag åka hem lite mer i tid än igår.

Halv åtta igår kväll vaknade jag till över att klockan var så mycket. Märkligt. Sen orkade jag inte göra så mycket utan såg CSI Miami och fixade med mitt jävligt stora, jävligt röriga mp3-arkiv. Jag har ju gått över till WMP (nya elvan är trevlig) från iTunes eftersom jag bytt mp3-spelare. Och det innebär ju inte bara diverse ombränningar utan ett annorlunda sätt att tagga låtarna.

Och jag lyckades, trots en seg inledning av dagen, få det gjort som behövdes göras till imorgon. För jag är så jävla trött. Ögonen känns som om någon hällt sand i dem. Jag har somnat flera gånger vid skrivbordet idag och när jag kom på att jag kanske blir piggare av att stå upp och jobba så visade det sig att mitt höj- och sänkbara skrivbord bestämt sig för att inte höja sig något mer. Dött. Jävla skitbord.

Ikväll måste jag dels fixa en ny lista inför kommande julbal, mixa ner musiken och sången (eller vad det nu ska kallas) som vi spelade in i lördags. Det skulle varit lätt om vi inte var slöa (eller för att de inte skulle “tröttna”) och låtit bli att rensa ut sånt som inte ska vara med i de olika påläggen. Och julbalen ja. Nästa lördag och samma dag – på sen eftermiddag ska vi presentera en varumärkesstrategi på ett företags kick-off. Så jag får helt enkelt komma försent till den bal jag och HS varit med och planerat…

Tills dess ska jag ha gjort ett sånghäfte, nån sång som ska gömmas runt borden etc. Samtidigt som jag ska ha klart ett bildspel inför kick-offen för kunden. Och helst jobba med allt det andra *ler lätt galet*. Och med Marknadsföreningen och Gyllene Hästen. Varför blir det alltid så här? *suck*

Jag har i varje fall en schysst playlist nu: Pixies, Cure, Propaganda, Cabaret Voltaire, My Bloody Valentine, Suede, Joy Division, Echo & The Bunnymen, Sisters of Mercy, Church, Lords of the new church, Leather Nun, Republica, SATB1, Television, Mission, Minimal Compact, New Model Army, The Smiths och ett gäng till.

Och man blir lycklig av “In Between Days“!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

  1. Siouxsie and the Banshees för de oinvigda []