Last man standing

Den är snygg. Den kan via Bluetooth styra presentationer på min dator etc. etc.

Men den är ohemult seg på att flytta över musikfiler från dator till telefon.

Och är det någon som har en bra idé hur man crackar upp sån musik som man köpt på iTunes så att man faktiskt kan spela den i en annan spelare än iPod? *muttrar* Helgen får lov att gå till att bränna vanliga audioskivor av det som jag köpt och sedan lägga in det som mp3-filer på datorn från de skivorna… vilket innebär att jag måste skriva om alla artist/låt/albumartiklar. Och alla taggar. Fan vad drygt…

Jag är sist kvar på kontoret. Idag har vi räddat projekt, koncept och intäkter. Branding i den högre skolan sannerligen. Det är kul. Och man blir glad när PL:arna faktiskt säger att man är duktig. Idag har jag fått höra det två gånger av två olika. Sen har jag haft vackert besök av JP. Om jag fick bestämma skulle hon få börja jobba här imorgon. Så det så.

Imorgon åker HS till Tjockhult för shopping, partajande och ”Rent”. Det är bra för henne. Och säkert bra för mig också. Själv ska jag jobba. Vad annat är nytt? Får hoppas att ätteläggen får för sig att gå iväg till polare eller nåt. Annars blir det inte mycket jobbat.

Imorse höll jag på att få hjärnblödning på min Pocket-PC också. Den startade inte så jag tvångsomstartade den. Och då tappar den allt i minnet. Jodå – alltihop. Varför gör ACER en så jäkla idiotiskt urusel säkerhetsrutin?!

Snart dags att packa ihop det sista. Projekten är nedpackade, en hoper MacWorld med för att läsa in mig lite (jag är ju IT-ansvarig…) på nya grejer och snart åker dator ner i väskan. Hemåt.

Jag börjar ana hur Vita Huset kommer att sluta. Det finns en viss logik i att det är sista säsongen. Men jag vill inte veta om någon vet det, ok?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,