Lagomt är bäst

Den enda som tar hela Sladjan-talar-bredvid-mun-skandalen på rätt sätt är Tina Nordlund:

– Rent spontant verkar det som Sladjan har något behov som inte är tillfredsställt. Vilket det är det vet jag inte.

Att JÄMO ens spenderar skattepengar på att uttala sig är möjligen roande, men knappast speciellt PR-mässigt. Den gode Borgströms ständiga flaggviftande i alla populistiska frågor skapar ett löjets skimmer över en ombudsman som kanske är den viktigaste vi har i Sverige.

Det är rätt enkelt: Sladjan är en fåntratt som borde fattat bättre. Nu får han skäll av chefen. Antagligen blir han, som alla små skällande valpar, satt i karantän av Albert S en stund. Att vår branschtidning ens bryr sig i det visar tyvärr hur illa det är ställt med Vigs vid rodret.

Achtersnurran har självklart sin alldeles egna approach på det hela.

För övrigt tycker jag både Almenäs och hon Suzanne är alldeles lagom.

Uppdatering: Sant eller inte. Kul är det: Sladjan: Förlåt!

Andra bloggar om: , , , ,