Damn if you do, damn if you don’t

Jahapp. Jag borde ha jobbat ikväll, men telefon, mail och Bonde söker fru var effektiva på att få mig att låta bli. Och bra jävla mycket trevligare.
Jodå. Och arbetsdagen avslutade jag och PL-H på Falu Fri. Ett litet förhands-Öppet hus för samarbetspartners. Trevligt sannerligen. Jag gillar den skolan. Jag gillar tänket bakom. Och rektorn Helen är en helt enkelt fantastisk person! Det blir ju faktiskt inte sämre av att vi är deras reklambyrå.
Jamenså. I övrigt är det ju som vanligt: för mycket jobb, för korta tidsspann. Men det sköna är att läget är så bra att vi idag bestämt oss för att inte pitcha på några projekt. Eftersom vi inte ser att de är så pass vinstgivande, eller speciellt intressanta. Vi har inte tid. För vi har så mycket jobb.
Josåatt. Vi är helt enkelt jävligt duktiga. Nu ska jag ställa in barnens nya slalomskidor (Solstickan har fått ett par nybörjarcarvingskidor) i förrådet. Sen är det nog bäst att gå och sova.
Jadå.

Andra bloggar om: , , , , ,