Tränat, jobbat och en stolt pappa

05-11-06_1736.jpgJag följde med HS på Friskis idag. En och en halv timme på gymmet. Det var länge sen… Och det känns. Varför jag ens följde med vet jag inte – hon tränade nåt pass och jag klängde omkring på maskinerna. Och fick onda ögat att jag inte förstod att man skulle spruta vatten och torka av med papper efter att man använt en maskin. Herrejävlar liksom! Nä, Friskis är för mycket folkligt för mig. Om jag ska spendera ett par timmar ett par gånger i veckan så vill jag ha lite mer stil.

Innan vi åkte var jag och handlade eftersom alla mina hörlurar tagit slut. Träning utan iPod är en omöjlighet. Vem fan kan med sinnet i behåll träna till en sån pöbelmusik som väljs i olika gym? De sista tre minuterna av min cykling körde jag hårt – och det gick ju bra tack vare In Flames och deras cover på ”Everything counts”.

När jag handlade köpte jag också en ny ”Lasse Majas Detektivbyrå”. För min son, nyss börjat i första klass, har ju knäckt läskoden och nu läser han som bara den (hans fröken menar att han läser som om han gick i sjätte klass). ”Saffransmysteriet” fick han i fredags, han har förut läst ut ”Skolmysteriet” – och i lördags kväll hade han läst ut den. Nu fick han ”Tidningsmysteriet” och självklart plockade han ett par kapitel nu ikväll. Jag känner igen glädjen över att läsa själv och både jag och HS är överens om att han ska få hur mycket böcker han vill. Sen finns det ju ett antal bokhyllor att börja att läsa ur också – lite senare.

Själv har jag spenderat kvällen med att jobba igenom en presentation, revidera och göra lite nya grejer. Jag och La Bossa Nova åker iväg till Tällberg imorgon för läkarprojektets räkning och ska presentera konceptet. Det blir nog bra. Sen har jag petat i en copy för en annons som ska gå imorgon. Jag är eländigt petig – men då blir det bra också.