Ruth snurrar till det om Blogger

Även Internetworld har uppmärksammat att Blogger har problem. Det intressanta är skribenten Ruths märkliga skrivning om användarna:

att några högljudda proffstyckare byter tjänst i protest mot dåligt bemötande från Googles sida.

Eh… typ alla som använder blogger som jag läser har funderat i de banorna under den senaste tiden. Vilket kan ökas i såväl multiplar som kvadrat om man ser den gigantiska mängd personer som använder just Blogger. Att kalla personer som dessa för ”några proffstyckare” visar väl snarast på den gode Ruths dåliga koll på bloggar utanför sitt eget intresseområde.

Sen har han dålig koll på det här med historien:

Men det här är mig veterligen den första gången som en Google-tjänst har fått problem under normal vardagsanvändning.

Jo, tjena. För att skriva något sådant lär man ha börjat att använda nätet typ förrförra året eller nåt sånt. Google har ungefär samma fascinerande varumärkesstyrka som Apple – att även om det laggar (det har hänt många gånger att själva sökmotorn laggat hårt – och även en massa märkliga buggar i algoritmer under årens lopp) så älskas det. Varför? Det finns en bra story bakom företaget. Något som Microsoft glömde bort och därmed tappade momentum.