Sulad och skitsur

Opeln är sulad. Det var lite spännande. Jag är kass på att backa. Och det blir inte lättare om halva bilen har fäste och halva inte. Men med grus och gas kom den till slut in i garaget så att även förarsidan kunde få vinterdäck på.

Barnen spelar datorspel. Solstickan köpte (för egna pengar – han stämmer in på det här med att bäst köpkraft har barnen…) HP I-spelet. Det blåser is och är närmare tio grader minus ute. Fd sjuka barn bör inte gå ut då.

Terrorprinsessan och jag ska till tandläkaren senare i eftermiddag. Det kommer säkert att gå bra. Jag ogillar tandläkare mer än mina barn. Och vi vet vad det är för problem med hennes tänder – de är gula och mjuka eftersom HS käkade pencillin under graviditeten.

För övrigt väntar jag på ett svar från Martin Jönsson. En kommentar, vänligt påpekande om det konstiga med att jämföra statistik från Bloggtoppen för modebloggar med KIA-siffror för såna som dagens media, har ”försvunnit”. Min postning om det hela läser du här.

För övrigt anser jag att alla ska rösta på SANDRA för årets blogg. Varför? Well, hon har visat att bloggande kan skapa framgång. Utan att ha en PR-plan Royal bakom.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,