Approximerad bloggare

Jag har ändrat lite på utseendet både på deep.edition och på Researcher. Valde att låta dem glida isär lite mer. Känner mig inte helt nöjd med den här ännu. Men nu tappade jag inspirationen.

När HS kom hem åkte vi ner till Tunatutten och köpte vantar till barnen. Och jag köpte ett par nya slalompjäxor. Mina gamla inköptes typ när jag var 22, och då var de redan rejält beggade. Och i år ska vi köpa säsongskort i Romme.

Sen fick vi skotta bort vallarna som plogats upp. Blötsnön väger ton. Dog i tv-soffan och Äntligen Hemma1 respektive (äntligen!) Dr House.

Insåg nyss att den här bloggen fyllt 1000 inlägg. Det här är det 1019:e. Hurra, hurra. Å andra sidan är det rent tekniskt det 1123:e. Så vem orkar hålla koll när databaserna kör med dubbel bokföring.

Hur många blogginlägg har jag gjort då? Om man bortser från de som jag gjorde på De Missanpassade och de jag gjort på 8201m.se, och approximerar att jag gjorde cirka 300 på nwsexperience och lågt räknat 500 på de båda bloggar jag körde via blogg.se så är det ca 6900 bloggpostningar.

Det kräver fan en tyst minut.

Andra bloggar om: , , , , , ,

  1. Min egentliga anledning är att jag av någon anledning gillar Lulu Carter. []