Skeppsbrutna

Första semesterdagen. Första dagen på höstlovet för Solstickan. Och TP är hemma eftersom hon äter pencillin.

Både jag och HS är tagna av hösten. Av november (well coolamorsan – november är ett tillstånd). Våra barn har två lyckopillerknaprande föräldrar (vilket de visserligen inte är ensamma om att ha) och som just nu är rätt skakiga. Inatt låg vi som skeppsbrutna och höll om varandra för att inte drunkna.

Det är vad vi har varandra till – spillror att hänga sig fast i när man håller på att drunkna.

Igår lattjade jag lite med sånt där nörderi som vissa av oss gillar och skapade DNA-träd över mina båda bloggar + över byråns sajt. Kolla själva på Webbplatsens DNA.

För övrigt känns det som om jag går på tomgång när det gäller deepedition. Att skriva om reklam är fortfarande kul, även om det blivit för lite tid senaste veckorna men här känns det segare och segare. Jag blir mer och mer hemlig, räddare för att faktiskt vara det jag en gång bestämde mig för att vara.

Andra bloggar om: , , , , ,