Lyteskomik

Att vara korkad är ett lyte. Som jag för min del tycker är roligast att skämta om. Eftersom det är skämt som bygger på sanning. Nu senast är det partiledare Rosing som verkligen bevisar uttrycket alla fåren är inte i hagen.

(Jag höll på att skriva något om dödshjälp och att vi borde ha svenska sisters of mercy men då skulle säkert BRB börja att skriva en del politiskt korrekta drapor om att alla människor är lika mycket värda och att Linda Rosing är en ”varm och trevlig person”.)

Uppdatering: Självklart är det en sån här fin och gullig pk-människa som ogillar att man skämtar med Rosing: Blöt näsa: Gränser

Andra bloggar om: , , , ,

Uppdatering: Via den politiskt korrekte Blöt Näsa hittar jag också fortsättningen på Rosing is in it for the money-historien:

En Cecilia Beckroth skickade mig i helgen ett argmejl där hon skriver att hon hoppas att jag har hittat på storyn.
Sedan ringde hon och förklarade att hon inte var arg på mig utan på damen med de stora läpparna.
Det var nämligen Cecilia som skrivit debattartikeln i GP
Och det gjorde hon gratis, för unika partiet.
Nu har Rosing fått betalt för den…

Och ännu roligare blir nämnde Blöt Näsas kommentar om den artikeln:

Historien har även en fortsättning av mindre skadeglad och mer konfunderad, natur.

Själv undrar jag hur Fredrik Fischer tolkar text i sådana fall. Fredriksson är minst lika skadeglad som förut.