10 år av musik

Missa inte Musikbyrån nu. Tack Dustboy!

Uppdatering: Hallå! Såg ni Silver-Sara som -96 intervjuade Beck!
Uppdatering: Jag säger det igen. Jag är fan kär i tre män i världen: Bono, Morrissey och Jocke Berg.
Uppdatering: Prodigy är så… brittiska. Sex Pistols, The Specials, Happy Mondays… Och självklart – the groundhog dogs of arena-techno: Chemical Bros.
Uppdatering: Ett starkt musikminne. P3 Guldgalan. Robyn kommer in och kör ”Be Mine” och det är bara att retirera och inse att den där blonda lilla tjejen verkligen är så stor som innan bara kunde anas.
Uppdatering: R.E.F.U.S.E.D …… …. … …… … …. ….
Uppdatering: Terrorprinsessan vaknar skräckslaget. Lyxzen väckte henne…
Uppdatering: Fagersta rules. I dressat svart och vitt.
Uppdatering: En sån här grej gör bara band som har typ tre tunnor självförtroende… att spela kassa covers istället för egen musik…
Uppdatering: Självklart – man är inte ”universums bästa band” om man inte avslutar en coversession med att lira en egen låt. Fenomen. Det är ett ord som knappt täcker in Hives.
Uppdatering: Gud är i TV. Och han har olika färger på ögonen.
Uppdatering: Forsbergs Grafiska-musik. Fast jag måste erkänna att jag blir lätt fascinerad av The Knifes konsert. Och att de är så konsekvent anonyma.
Uppdatering: På nåt sätt känns Marilyn Manson idag som en otäckt reell profet över ett USA fyllt av ramar, censur och rädsla. Idag ”behövs” han inte. Hans rollfigurer sitter numera i Vita Huset.
Uppdatering: Popprinsessan Nina Persson med anhang. Ah…
Uppdatering: Uppfriskande med lite Haunted och ”Hollow Ground” så här på nattkvisten.
Uppdatering: Heta nätter i Sahara med systrarna, diakonissdottern och ett band som borde få mer plats. Rotrock så svetten sprutar.
Uppdatering: Nu kan jag lägga mig. Broder Daniel har varit med. För gamla gothare en insikt om att musikvärlden inte tog slut.