Återkomsten

Det har varit en jävligt intensiv vecka. Två dagar i Stockholm med Henrik Uggla som lärare, Sveriges första docent i Brand Strategy, och boende på Zinkendamms Vandrarhem – och där snackar vi att bo på logement…

Landade i Borlänge samtidigt som Fredrik. Vi insåg senare att vi suttit på samma tåg i en timme.
Vin, kräftsoppa och whisky, en massa branschsnack och annat snack. Så jävla kul att träffa en person jag lärt känna under närmare fyra år över nätet.

Vid kvart över ett kom vi i säng. Imorse åkte vi iväg till Aheaddagen i Falun. 225 personer lyssnade till seminarier och minglade, skapade nätverk och hade trevligt.

Fredrik pratade gerillareklam. Mycket bra. Även om jag säkert kan räknas som jävig kändes det seminariet som mest matnyttigt – Lasse Åberg visade bara lite bilder och pratade om sig själv.

12-10-06_1146.jpg
Fredrik Olsson, Miami Guerilla Agency.

Vi åkte sen hem till oss och drack lite pilsner, mer branschsnack, mer bounding skulle jag vilja säga. Det är häftigt att inse att alla som menar att relationer över nätet inte är på riktigt faktiskt har fel.

Nu ska jag lägga barnen och sen sätta mig att jobba. En viktig presentation imorgon för en av kundernas banker för att skapa möjligheter för den stora resan som ska börja.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,