Jag ogillar att resa

iPoden påfylld. Väskan packad. Jag hatar att åka någonstans. Barnen kramade. Datorn snart nedpackad. Handdatorn ska sättas på laddning. Boken om brand extensions inte glömmas. Biljetterna… *check*. Har pratat med ledsen ”lillasyster”1 vars pojkvän lämnat henne. Sa jag att jag hatar att åka bort? QS saknas av många helt klart. Själv känns det mer som en nostalgisk avsaknad av något tryggt – därinne var liksom… inne. Härute är det mer osäkert. Och mitt tåg går 05.49. Plingplong. Kurs på Berghs SoC. Jag får varje gång kämpa mot min fobi att resa. Nu ska jag stänga av datorn. Och gå och lägga mig. Det är dags.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

  1. Orkar inte förklara. Hon är min syster även om vi inte har några som helst blodsband eller andra band mer än att – vi valt varandra som syskon. []