Kul utmaning

Problogger har listat de bloggare han skulle vilja träffa i postningen: Which Bloggers Would You Love to Meet?. Faktiskt riktigt kul idé. Så – vilka skulle ni vilja träffa? Jag skulle kunna skriva Sandra – fast henne har jag redan träffat och räknar stenhårt med att träffa många gånger igen. Och ML träffar jag ju för fan varje dag :).

Så – vilka skulle jag då vilja träffa?

Åsk. Det är sjukt egentligen. Eller helt enkelt ett bevis på att den virtuella världen är reell och faktiskt kan skapa relationer: jag och Åsk har ännu inte lyckats att träffas. Däremot vete fan om det är någon annan i världen som jag haft mer kontakt med runt bloggande, kodning och annat. Så – inte nog med att hon är osedvanligt vacker så är hon den person som jag håller av mycket mycket i den här världen. Så nån gång ska vi väl ändå lyckas att träffas IRL också.

Schmut. En fascinerande person onekligen. Utseendemässigt självklart men också i sin skönt avspända attityd till det mesta.

Beta Alfa. En person som är så oerhört… hemlig på nåt sätt. Jag menar: jag har bloggat länge och mycket men han/hon har lyckats att totalt mörka vem han/hon faktiskt är. Under ett par år. Det är … spännande på nåt sätt.

Studiomannen. Självklart. Både han och frun känns gjutna på nåt sätt.

Sen skulle jag faktiskt vilja träffa Lassbo. För jag anar att det är en helt annan personlighet än den hon visar på bloggen.

Och sen finns det en hoper andra som vore kul att träffa. Men nu får ni andra berätta: vilka bloggare skulle ni vilja träffa?