Att vara ett varumärke kan vara jobbigt

Glamourprinsessan Lassbo har råkat ut för domännapping. Och dribblar runt med PRV och diverse diskussioner om hur hon ska göra för att få ordning på det hela. Hon har rätt så alla gnisselpersoner som tycker att hon är ute i ogjort väder borde läsa immaterialrätt. Fr a borde hon jaga namn och domännapparna med trademark-lagstiftningen – att hennes namn är inarbetat och därmed har ett skydd även om det inte är registrerat.

Sen kan jag åter konstatera att snålhet ibland bedrar vishet. Hon borde helt enkelt sett till att regga en jävla massa domäner innan någon annan gjorde det. Men det är hon inte ensam om att missa.

(tips via Beta Alfa då jag inte längre läser Lassbos blogg)

(Ps. Det känns som om det här inlägget kan komma att flyttas till Researcher.se. Ds.)

Andra bloggar om: , , , ,