Nästan bara goda nyheter

Solstickan kryade på sig så han kunde gå till skolan. Och jag kunde åka till jobbet och fortsätta att stressa med analys och presentationsförberedelse. ML och P har fått sina nya värstingdatorer idag, till jubel och klang. Själv fick jag reda på att min ASUS faktiskt är skickad från Holland och borde dyka upp den här veckan! Åtta veckors ökenvandring är över! Halleluja!!

Uppdatering: Den är i stan. Imorgon får jag äntligen hämta den. Det ska bli mycket skönt att ha en sjuttontumsskärm igen. Fast tyngre för ryggen.

Tyvärr har en stor kund lagt ett projekt på is. Det är inte bra inför att jag vill prata lön på fredag. Skrev in augustitimmarna i tidsrapporteringen och insåg att jag i princip jobbade varje dag från den 14 augusti.

Joy Division följde mig i bilen till jobbet med ”Dead Souls”. Det är bra. Och jag har musik när jag jobbar eftersom jag kopplat in min ipod direkt i datorhögtalarna. Att jag inte tänkt på det tidigare…