Brand i Kupolen

Vi åkte ner till Kupolen. HS, jag och Terrorprinsessan eftersom Solstickan var ute på landet med sin polare. Uppdraget var bland annat att HS och TP skulle hjälpa Solstickan att köpa presenter till de två tjejerna som har bjudit in honom på sitt födelsedagskalas imorgon. ”Jag tror att ni fixar det bättre än jag.”

Vi hann med två affärer, TP fick nya byxor, och sedan en lång väntan på Wayne’s innan högtalarna drog igång och det meddelades att en brand utbrutit och att hela Kupolen skulle utrymmas. Ni kan ju inse hur många människor det handlar om: helg efter lön och regn.

Det visade sig att det faktiskt brunnit i Polarn & Pyret-butiken.

Vi åkte till Maxi ICA istället. Tog en fika, bland annat Slush Puppie. Terrorprinsessan fick nya stövlar.

Igårkväll käkade vi svenska kräftor. Igen. HS polares föräldrar fiskar i egna vatten så vi fick två hinkar. HS och TP somnade i soffan vid Idol och jag insåg att jag var trött eftersom groggen tog hårt. Efter Vita Huset och ett intensivt SMS:ande med Studiomannen om vad som hände så insåg jag att jag behövde sova.

Snart ska vi laga mat. Jag ska rensa en hink kräftor för att frysa in kräftstjärtarna till framtida skaldjurssoppor medan HS lagar lasagne.

Solstickan har kommit hem och är jättetrött eftersom han och hans kompis sovit typ fem timmar.

Imorgon ska jag åka in till kontoret och jobba.