Så här är det alltså

Lite sådär lagom rinnig i hjärnan efter mer än två timmars fokusgrupp med tre kvinnliga distriktsläkare i ett konferensrum som höll närmare 35 grader. Och en projektor som spyr ut värme. Det är onekligen en bedrift att hålla sig skärpt rakt igenom. Men vi lyckades.

En del är lite oroade över att jag jobbar så mycket och visst, jag kan känna att det inte direkt är att spela safe för en person som jag, som dels är arbetsnarkoman och dels redan haft en rejäl utmattningsdepression. Men jag har faktiskt kul. Och det är det som är det viktigaste av allt – jag har kul, jag vet att det jag gör är bra – det ger effekt och jag får personlig tillfredsställelse när saker lyckas.

Och även om vi just nu får in precis alla jobb som vi lämnar offert på (det är fullständigt sanslöst) så kommer det bli lite lugnare – eller åtminstone mer strukturerat resten av hösten. Augusti innebar att tre stora varumärkesprojekt skulle vara klara och imorgon presenterar vi det sista. Och innan augusti var det semester.

Men nej, det är inte speciellt nyttigt att jobba 21 dagar i sträck som jag kommer att ha gjort på fredag, inte när man också jobbar mellan tio och tolv timmar per dag. Men det finns ett slut på det. Något som inte fanns i mitt förra jobb.

Nu ska jag packa ihop och åka hem och… jobba lite till ;)

Andra bloggar om: , , , , ,