Wow.

Det var helt fantastiskt. P Floyd i Dalhalla. Konserten var en sanslös show av avancerat ljus, händelser som oavbrutet pågick och perfekt Pink Floydmusik med Stumner med en gitarr som lät ibland bättre än Gilmours.

Vi snackar riktigt WWII-plan som flög över och gjorde avancerad luftakrobatik. Över huvudet på oss. Under Another Brick In The Wall part 1. Laser på riktigt – helt sanslöst välstyrt. Stora bensinbomber drog av på bergväggen. Kolsyreis i vattnet framför scen med ett UFO som kom flytande. Och en man som kom in på scen. Brinnande1. Och de gjorde helt enkelt skivomslaget av Wish You Were Here. Massor av musik från The Wall. Och det bästa från Dark Side Of The Moon (bland annat så gjorde de prisman enbart med äkta laser). Och en del från Piper’s Gate Of Dawn och Final Cut. Kul inslag där Money fick ett analogt intro med hela bandet vid ett bord. Och Henningson. Fuck vilken pipa.

Det var fullsatt. Och det är sanslöst att P Floyd består av folk härifrån. Det här är den häftigaste scenshow jag sett. Någonsin.

Återkommer med bilder. Nu ska jag jobba, fixa svärföräldrarnas nya dator och så.


Andra bloggar om: , , , , , ,

  1. Det räknas som det svåraste stunt du kan genomföra. []