Och för övrigt

Det känns tungt. Surrealistiskt att sätta sig och skriva ett brand concept nu. När jag helst vill leta igenom den här och andra gamla bloggar för att läsa Helénes kommentarer, läsa mail från henne och allt sånt. Det får bli senare.

Status för övrigt:1 Solstickan och HS har åkt till Coop för att köpa lister och ett Harry Potter-datorspel. För egna pengar. Han är stor nu. Satan så fort det gått. Och ändå inte.

Terrorprinsessan har stängt in sig i dator/gäst/TV-rummet för att överdosera Disney-filmer. Iförd sin rosa dansdräkt och med ett silvrigt hårband på skulten: ”Pappa. Visst ser jag ut som en ängel?” – tänka sig hur allt liksom flyter samman.

Jag ska koppla upp den ultrasega Toshiban för att jobba – eftersom min ASUS verkar ha fastnat någonstans i Europa. Jag börjar fundera om jag någonsin får se den igen. Sen måste jag kolla upp hur vi ska ta oss till Leksand och sen Dalhalla eftersom PL-A ringde och förklarade att de inte kunde åka eftersom Duracell-Sonen deras fått falsk krupp. Får ringa La Bossa Nova och hör om hon har plats i bilen.

Annars får HS köra. Jag vill dricka bjudsprit jag :)

Andra bloggar om: , , , , ,

  1. för livet går vidare – det var en sak som jag var fascinerad och förbannad över när en av HS och mina vänner tagit livet av sig för femton år sen: att livet gick vidare trots att det satts på paus för oss som chockade insåg att Lotta inte fanns mer []