Lite om allt möjligt

Allvarligt. Tjugoen dagars jobb på raken är lite galet egentligen. Men det är som det är. Nu är det bara två deadlines kvar. Veckan som kommer – måndag och torsdag.

Har kommit på att jag måste göra en checklista. Så att jag inte missar saker som domäner, PRV etc.

Vi åt när jag kom hem. Sen gick jag ut och gick. När jag kom hem var det förhör. Varför gick jag ut? Vart gick jag? Vem träffade jag? Vem ringde jag? Hon går ut då och då. Jag bara säger att hon ska ta med sig mobilen ifall något händer. Sen är det inte mer med det. Men om jag går ut? Då är det alltid något fuffens.

Hon försökte skylla på att hon var orolig för att jag kanske fått panikångest. Trots hon mycket väl vet att jag brukar säga om jag får det. Men att erkänna att hon hatar att inte längre ha kontrollen över mig – det stressar henne. Det stressar henne att jag blir friskare och friskare. Mindre och mindre beroende.

Har startat ett sorts konstprojekt för mig själv. Eller kanske man ska säga ett idéprojekt. Det hela bygger på utgångspunkten att allt är marknadsföring. Cyniskt som fan. Men sant. Jag tror jag ska starta en religion.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,