Tappa bort

Vilka saker är det ni lätt tappar bort? Uppenbarligen tappar underbara Mocca bort sin bärbara telefon. I kylen. Det trodde jag bara att förvirrade män gjorde :).

Själv tappar jag ständigt bort mina clip-ons. Det är så illa att jag bara behöver säga: Har du sett mina… så svarar HS: Nej, jag har inte sett dina clipons..
Mitt armbandsur brukar jag också få leta efter – dels vande jag av mig med armbandsur under min sjukskrivning och dels brukar det åka av eftersom det inte är speciellt skönt med klocka på armen när man sitter och skriver på en laptop.

För tillfället har jag tappat bort sömnen. Har varit halvvaken sedan halv sex. Gav till slut upp, gick ner och fixade köket. Terrorprinsessan kom ner och tittade på Nicke och Mojje. Solstickan sover över hos en polare. Mina bihålor krigar i vanlig ordning. Och jag ska sätta mig att jobba om nån timme. Hela dagen, stenhårt. Och fixa en persons nya hemsidesplats. Mer än gärna jag gör det. För henne.

Andra bloggar om: , , ,