Inte gjord för semester

Överjävlig natt. Kroppen, framför allt benen har levt eget liv. Stressstressstress. Rör sig av sig själv. Och jag vet inte varför ens. Jag är helt jävla slut efter det här. På programmet står att larva iväg till Falun och BK Data för att lämna in jobblaptopen. Har ont i precis hela kroppen efter inatt. Som att sprungit ett par tre maraton. Imorse valde jag att ta två 25 mg av Pfizers original – jag börjar bli jäkligt fundersam över om de där replikorna på 50 mg jag fick verkligen fungerar som de ska. Frågade en kompis som jobbar inom medicinbranschen med utveckling och han sa att det kan vara stora skillnader på tabletter även om det råkar vara samma aktiva substans. Det är skillnad på hur de byggs upp när det gäller bärmedel och när i kroppen de avlämnar den aktiva substansen. Så här kan jag inte ha det liksom.

Eller så är jag inte gjord för att ha semester…

Andra bloggar om: , , , , , ,