Semesterdag #7 (tror jag)

Jag har blivit dagvill. Jag messade en vän och frågade om hon grävde idag. Hon påpekade att inte ens arkeologer gräver på söndagarna.
Själv var jag uppe redan halv sju imorse. Och vid sju var jag ute och målade i bättringsfärg på de rostangrepp jag fixade dagen innan på Renaulten. Sen gick jag och la mig vid åtta men då var Terrorprinsessan redan vaken så någon direkt sömn blev det inte.
Det har varit fånvarmt idag så mesta delen av övriga dagen har handlat om att leta svalka. Solstickan har varit med polaren och badat i en pool, TP och HS åkte iväg till stranden.
Framåt senare eftermiddagen tog jag och lackade om min MTB. Den köpte jag typ 98 och den har både rostat en del (som jag i min rostfixariver fixade dagen innan) och färgen har tappat lyster – om nu en svart färg kan tappa en dylik. Jag tog en sprayburk med matt svart färg och drog över alla metalldelar. Blev skitsnyggt faktiskt.
Vid sextiden trodde man att det skulle vara lite svalare men nono. Fast jag och grannen lirade en timme tennis ändå. Det var tungt men jag börjar att komma ikapp nu: 6-4 är ingen dålig förlust. Det är bara fan att jag ska vara så jävla kass på volleyslag.
Efter en välbehövlig dusch och snusinköpsrunda började jag att lägga lackpolish på Renaulten men insåg rätt snabbt att det behövs tuffare grejer så imorgon blir det en sväng till Ö&B för inköp av hårdvax och mjukrondell till vinkelslipen. Här ska fan vaxas på riktigt…

Andra bloggar om: , , , , , ,