Ingen festival

Man kan fundera varför jag inte är nere på Peace & Love-festivalen. Den sker i samma stad som jag bor. Det finns ett antal anledningar:

a) det kostar för mycket. Man får mycket musik på iTunes för 740 spänn
b) jag ogillar stora folksamlingar
c) jag ogillar festivaler – jag vill gå på en konsert och njuta av den upplevelsen. På en festival är det ett jävla smörgåsbord och till slut smakar allt samma sak.
d) jag vill inte behöva välja mellan Ed Harcourt, Sky High eller Sahara Hotnights. Eller mellan Dark Tranquillity och annat (iofs är det valet lättast).

Nä. Det enda är att jag hade velat sett Dark Tranquillity. Resten kan jag ha och mista. Ok. Jag skulle iofs gärna sett ”mina pojkar” i Sugarplum Fairy och vore kul att se nya bandet Kiss n Tell1 som bland annat innehåller La Bossa Novas yngsta son.

För övrigt har jag sett de två första avsnitten av Rome och det är bra. Och jag såg Gladiator igår. Bra film. Onekligen läskigt bra film. Rome kommer att bli nödvändig att följa.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Uppdatering: Ok. Glömde att jag ville se Vive La Fete som lirade igår. Och det är Laskasks fel. Vilket gör att hon är mig extra kär ;)

  1. ny sajt gjord av Pernilla och ML på vår byrå. []