Vänner IRL

Det är inte så många personer som jag känner som bloggar. Eller rättare sagt: det är inte så många personer som jag känner IRL (och som jag inte träffat efter att ha lärt känna via nätet) som bloggar. Eller ännu mer rätt sagt: inte så många som jag vet som bloggar… Dels är det ju Sara och sen ML.

Det sista insåg jag när jag hittade Carinsons blogg som ”inkommande länk” i Dashboarden. Och när jag gick dit hittade jag ett par kändisar. Johan i Moçambique är min kollega och vän Johan Linnman som numera spenderar sina dagar i Moçambique som präst inom SKM. Och älskade The world according to Puff, den person jag ibland kommer på mig att sakna. Mycket. En annan är Kekke som använder sin blogg för att förklara Bibelns Ord. Låter som en sekt – men han är en bra snubbe ändå ;).

Andra bloggar om: , ,