Donde est

Allvarligt. Svetten rinner inte – den sprutar. Det är nästintill löjligt varmt och inte blir det bättre av att jag har feber… I varje fall har jag monterat den nya toalettsitsen som jag ska ”testa”. Trevligt med en sits som ser ut att vara gjord av rostfritt. Det är bra att ha producerande kunder ibland :) En Kan-sits är fina fisken helt enkelt.
Just nu pustar jag lite – innan jag tar resten av toaletten för att den ska vara snygg som fan när HS kommer hem ikväll. Resten av familjen är hos svärisarna, de badar mest hela tiden och Terrorprinsessan önskar att hon fick sova i sjön (eller ”havet” som hon kallar det. Imorse fick jag övertyga henne om att det a) är en sjö b) inte finns hajar i Mälaren…)
För övrigt är jag jävligt irriterad på WordPress 2.0. Jag vill inte använda [[WYSIWYG]] – jag har alltför mycket .class-koder för att det ska fungera något vidare. Varför ska allting alltid vara så jävla enkelt?

Uppdatering: Hittade var man kunde ändra det. Knappast intuitivt men under Users finns det en kryssruta för ”Use the visual rich editor when writing”. Tack för det televerket.