Aj. Tennis gör ont.

Aj.

Om vi säger så här: man är inte tjugo längre. Särskilt inte när man får för sig att spela tennis. Det gör ont idag. I typ hela kroppen. Och sen säger de att det är nyttigt att röra på sig? HS skrattar rått åt mig. Antar att jag får tillbaka mina gliringar efter att hon hade ont när hon lirat golf för första gången. Trots det så var det rätt kul. Ska investera i ett racket och nya skor.

Dagens insats för världsfreden kommer vara att montera ny trädgårdsslang. Jag och Solstickan var och köpte 40 meter slang. Det krävs för att kunna skölja av bilarna. Däremot fixar jag inte att slipa rost idag – det får vänta till semestern. Och även om jag fimpat en semestervecka (eller hur vi nu gör med det rent tekniskt) så hinner jag även bilarna. För vi har kommit på det enklaste sättet att bygga om hallonhäcken/muren ner mot allmänningen. Vi gör en sluttning. Tack för det säger min kropp. Att handgräva upp hela hallonhäcken hade antagligen tagit livet av mig.

För övrigt var människorna som lagade GI-mat på TV4 Söndagsmorgon läskiga. Jag fick klara Livets Ord-vibbar runt dem – så liksom välkammat perfekt utan någon känsla. Och alla dessa ”ingefära är en riktig GI-sänkare” och ”det sägs att den svarta färgen i det här specialråriset har höga halter av anti-oxidanter”. Det är som att höra en framgångsteolog predika – bara att man bytt ut Gud och Jesus mot GI och antioxidanter.

Senare idag ska jag ta och korr-läsa ett projekt och lägga den sista kreativa riktningen för det. Det är så fetsnyggt. Pernilla har gjort ett dunderjobb! Kul – helt klart håller vi på att höja oss ännu ett snäpp kreativt tack vare nya influenser via nytt folk.