Tecken på intelligent liv

Kroppen smärtar. Nacken känns som om den blivit vriden några varv. Ryggen gör ont. Bara jag gäspar smärtar axlarna. Jag har metallsmak i munnen. Ögonen består av små springor som försöker hålla sig öppna.

Adrenalinbaksmällan är helt klart inte att leka med. Att gå upp i morse var nästintill omöjligt. En och en halvtimme dvala är den vila jag fått inatt – eller snarare imorse.

Till på köpet är det hett som en bastu inne på mitt kontor oavsett öppna fönster. Jag vill ha ett ac-aggregat.

Jag försöker samla ihop tankefragment för att kunna göra klart två saker i två olika projekt, varav det ena har deadline imorgon (fokusgrupp). De möjliga tecken på intelligent liv jag hittar är rejält utspridda.1

  1. Medan jag skrev på den här postningen kom La Bossa Nova in och vi diskuterade rekryteringarna vi är inne i och faktiskt dök det upp en både smart, strategisk och kreativ tanke som jag kunde kommunicera. []