Sick sense of humour

Gissa vad som är trasigt på Renaulten? Gissa?!!!

Avgassystemet sitter löst. Igen!

Hur i helvete lyckas tre verkstäder att misslyckas att sätta fast ett avgassystem? Hur jävla svårt kan det vara?!
Ikväll ska jag hissa upp bilen och titta själv. Jag tröttnar ur på det här. Jag orkar inte bråka med Svensk Bilvård också om att de är ena jävla amatörer.

Lång kväll igår. Mycket tjafs. Jag gjorde många fel visst. Och en del saker bad jag om förlåtelse för även om jag inte riktigt kände att det var mitt fel. Husfrid. Jag har fan inte energi nog att tjafsa hela tiden.

Och i andra saker har jag lyckats att klanta till det. Tystnaden är monumental och det gör ont i hjärtat på mig. Där har jag bett om förlåtelse för mitt misstag men det enda jag ser är att saker försvinner.

För övrigt funderar jag på om min dotter är riktigt frisk: hon är fascinerad av Jesus. Imorse jagade hon runt och frågade plötsligt (hållandes en barnbok om David och Goliat):
”Handlar den här boken om Jesus?”.
HS påpekade att den inte gjorde det men Terrorprinsessan menade att den borde göra det:
”Du har ju sagt att Jesus gick i sandaler!”

Vad är detta liksom? Don’t want to start any blasphemous rumors but I think that God’s got a sick sense of humour