Trött men tillfreds

Om vi säger så här: det blev inte någon timrapportering. Av någon anledning kunde jag inte hitta programmet!? Skumt som fan. Istället blev jag sittande och läsa kvällstidningarna på nätet, efter att jag packat ihop min egen dator, eftersom jag var tvungen att vänta 45 minuter på att backupen skulle gå färdigt. Nån hade flyttat på en hel del grejer uppenbarligen.

Och ja, cree. Mina ögon är trötta. Jag är trött. Samtidigt känns det ändå ok på nåt sätt. Jag gör det jag trivs med det jag gör. Jag har lyckan att jobba med något jag tycker är vansinnigt kul – och känna att jag är jäkligt bra på det jag gör. Tänkte på det ikväll när jag satt vid middagsbordet och min farsa och hans fru frågade vad det egentligen var jag gjorde inom reklambranschen. Att förstå [[planning]] är inte alltid helt lätt. Men det är skönt att känna att jag, trots att jag inte tjänar speciellt bra och trots att jag jobbar nästan hela tiden för att hela tiden ligga steget före och hålla mig ajour, faktiskt behärskar det jag säljer.

Men nu tänker jag ändå gå och lägga mig. Ledig imorgon i varje fall. Visserligen är farsan här, och det verkar som om de tänker stanna även över imorgonnatt också men ändå – det ska bli skönt att slippa jaga upp barnen och sig själv för att åka iväg.

För övrigt har SVD startat en media-och reklamblog, och Researcher är en av bloggarna som syndikeras i högermarginalen. Det känns ju bra.