En frisyr i form av röd risbastu

Tack för snabba svar. Nu var det inte riktigt så mycket extrema exempel jag sökte – jag menar: vi snackar om att sälja in en person att (vara) bli framgångsrik i en bransch. DiLeva känns som att det är en figur som bara kan bli (någorlunda) framgångsrik i två branscher: kvacksalvare eller rockstjärna… :). Ola Salo kan man tänka sig vara två saker: antingen lärare i en alternativ lågstadieskola eller rockstjärna. Och Roger Pontare – han kan bara bli framgångsrik i… i… i… hm… att vara Roger Pontare :D

Per Sinding Larsen, Pierce Brosnan, Jonas Birgersson och Tom Cruise har det hittills blivit. Får se imorgon om vi hinner slänga ihop några andra förslag. För övrigt har jag suttit resten av kvällen och gått igenom 2,5 gb bilder av reklam för att hitta inspirerande exempel. Tio sidor pdf:ade och skickade till min jobbadress eftersom jag lånat ut USB-minnet till min kollega men inte fått tillbaka det…

Imorgon är det sommarfest (observera prefixet: ”sommar” – my ass) på fritids och jag, Terrorprinsessan och Solstickan går dit. HS ska ha LC här hemma men först ska de spela golf. Eller vattenpolo med järnsjuan.

Dags att sova.