Boll med vatten

De vann inte. Milt sagt. Om man ska räkna mål så förlorade de typ med 11-1. Men vem bryr sig? Solstickan förklarade att ”det här var min bästaste match” – trots att det spöregnade hela matchen, trots att Dalkurds 99-lag var superduktiga och spelade tufft mot de välansade Forssaiterna. Och visserligen är det bara hans livs andra fotbollsmatch men den förra vann hans lag med cirka sexton mål. Och ändå var det här bäst – för det här var ute, på gräs och precis som när man ser på TV.

Jag ska lägga honom nu. Läsa lite HP. Sen ska jag jobba. Nån som har bra exempel på män vars klädstil och stil är specifik. Vi har redan Moneybrother, Martin Timell och Peter Siepen… men jag behöver några fler idéer. Det hela är till en workshop för en persons varumärke och så. Vi ska göra om honom till att funka i en viss bransch, stilmässigt och säljmässigt så imorgon ska vi hitta rätt. Give me your best men, och gör det snabbt för jag behöver fixa det ikväll.