Liten anteckning

Så trött är jag. Och de närmaste veckorna är helt enkelt galna också. Jowsa…
Igår hade vi en något rumphuggen workshop med kund – tanken var att hela arbetsgruppen från kunden skulle sitta och brainstorma för att ge oss lite mer kött på benen inför de fokusgrupper jag ska ha framöver. Nu blev det manfall. Dock var de högsta cheferna med och det blev ändå rätt bra.
Sen åkte jag hem och lirade bilspel med Solstickan. Jäkligt kul spel, fr a när vi väl fick igång ratt och pedaler. Nu sitter han och en av hans polare och lirar. Jag tror att jag kommer spela mer nu – det är kul att köra bil :).
Jobbandet inför Harry Potter-kalaset pågår. Jag har fixat logotyperna (sköldarna) för Hogwarts och alla skolans elevhem, och specialpapper till strutarna med godis.
Annars är jag sugen på sex. Men det får man ju helt enkelt undertrycka, tänka på annat (fotboll är bra – det är tillräckligt avtändande för mig…). Och den där ledsenhetskänslan är kvar. Insikten om att oavsett de korta stunderna av lugn så är allt dömt att misslyckas.

ps. deep|stories är uppdaterad. ds.