Jävligt förbannad!

Jag får tokspel! Vår sk ”datortekniker” som vi hyr in för dyra pengar varje vecka har varit här idag och lyckats få min dator att inte fungera gentemot färgskrivaren! När jag frågade nu så påpekade han att han uppenbarligen gjort fel… är det inte comme il faut att faktiskt kolla så att allt fungerar innan man går härifrån?!! Jag blir så trött på den uppenbara amatörmässigheten! Och fr a eftersom han inte kan den här skrivaren – det är ett annat företag som var här och installerade allting. Men självklart får mina kollegor också för sig att de ska fråga den här teknikern om det här. Egentligen ska allt gå genom mig men inte… Nu skiter jag snart i det här och sen får de få sina datorer att fungera bäst de gitter själva. Tidigare idag har jag fått stå och rensa en annan skrivare på trasselpapper eftersom någon smart person bara dragit ut det som kom ut och sedan lämnat det…