Trash

Det är inte speciellt kul att inse att någon trashat min privata laptop.

Tyvärr vet jag inte vem men jag misstänker min dotter, aka Terrorprinsessan. Dock nekar hon blankt. Å andra sidan är hon ett barn som inte säger vad som hänt.

Ok. Datorn fungerar och det får väl bli lagning medelst gaffa.

För övrigt har lugnet lägrat sig. Solstickan är hos en av alla hans kompisar och TP, HS och morföräldrar har åkt iväg till en handelsträdgård. Själv ska jag försöka få kontakt med lord F och vi ska försöka ljuga ihop ett tema runt vad han ska prata om på en temadag i höst.

Igår var det dansuppvisning på Cozmoz. Terrorprinsessan var med sin grupp och dansade. Jag stod med Solstickan och hans kompis Viktor, dennes pappa (tillika Solis fotbollstränare) och annat folk och tittade från läktaren. Killarna var måttligt roade och Solstickan frågade: ”när börjar hockeyn?”. Vi fick förklara för dem att deras småsyrror (Viktors lillasyster går i samma dansgrupp som TP, och i samma dagis…) faktiskt är med och tittar på när de spelar fotbollsmatcher. Solis kontrar: ”jamen, fotboll är ju roligt. Det känns som om han ärvt sin något sarkastiska humor från ”någon”. Hm…

Vi beställde plankor från en pizzeria och sedan blev faktiskt jag och svärfar sittande ett bra tag. Vi snackade företagande och LOU. Ny upplevelse – vi har inte direkt varit såna förut. Det var antagligen inverkan av den skumma kanellikören som holländarna lämnade kvar förra helgen.

Söndag. Ärligt så känns det som om jag skulle behöva ha mer ledigt. Jag andas väldigt högt uppe i bröstet och stressen är konstant. Igen. Jag behöver luft, space.