Hm…

… jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag vet inte ens varför jag med automatik öppnar en ny postning varje kväll och skriver något ointressant. Det liksom har blivit en ritual, en sorts ”godnatt”-saga för mig själv. Det är tyst inuti. Eftersom det är väldigt tyst utanför. Därifrån. Tystnaden har ersatt värmen. Frånvaron är ekande.

Imorgonbitti åker jag till Mora. Egentligen fattar jag inte vad vi har där att göra. Nu. Det är ju klart i mångt och mycket, vi ska ju köra igång alldeles snart. Jag har inte tid. För på onsdag ska jag åka till Orsa – och sen köra en fokusgrupp i Falun på eftermiddagen.

Jag skruvade ihop grillvagnen. Inne. Det har ju varit så fånigt kallt, och löjligt blåsigt att jag inte hade någon lust att sitta ute och låta mina bihålor bli värre än de är. För det är nervewrecking, soulkilling, att konstant ha migränliknande huvudvärk på grund av snorfyllda bihålor. Till slut börjar det tära på psyket. Och känslan av att huvudet är stort som tre huvuden tillsammans – i reell omkrets alltså – är inte heller speciellt uppbygglig.

Jag har deklarerat. HS tittade ikväll på sin deklaration och insåg att hon måste deklarera på riktigt. Hon slog sin far en signal eftersom han kan sånt och de räknade ut att hon ska betala in ännu mer i kvarskatt. Den vinst hon gjorde på att sälja försvinner i skatt. Underligt system. Själv behövde jag bara SMS:a in ett godkännande – ibland är det uppenbart en fördel att inte äga något kapital.

En annan rätt udda sak är att vi nu båda har mindre lån på huset än vi har kvar i skuld till staten efter våra studier.

Och den hög med tidningar jag hade tänkt läsa i helgen (två nr av Komet, senaste King, förra veckans Resumé, ett par nummer av Market, DiEgo, skönhetsvårdsbranschens egen tidning, Arkitektur och Form) ligger relativt olästa. Men jag har i alla fall en ny grill.

Ps. Som ni ser verkar 10-i-topp-listan nollställas varje månad… Alltså är det fritt fram igen :) Ds.


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,