Down at pigvalley beach

Yes! Jag är ikapp med tidrapporteringen. Det har sina fördelar att vara utan bil… eh… nåja…
Moraresan gick bra. Fast jag somnade så där jobbigt hårt att jag känt mig nyvaken resten av dagen. Det har gått med en käck fart cirka medel 180 knyck hela dagen. Men jag är ikapp med (nästan) allt. Åtminstone med det som ska göras imorgon. Det är ju alltid något. Resten löser sig efter hand.

Däremot funderar jag över hur diverse ”high-street”-affärer tänkt sig att klara sig gentemot konkurrensen från nätet. Jag beställde diverse grejer från vår datorkonsult. ”-Tar fem dagar.” vilket jag redan då tyckte var jäkla länge. Men ok. Har jag fått grejerna? Nope. Det har gått sju arbetsdagar. Jag fick lov att maila för att fråga vad som hänt och det visste de inte. Om det vore jag som bestämde skulle jag välja några andra. Åtminstone när det gäller att fixa grejer – hade jag köpt grejerna från Dustin eller nåt hade de varit här för länge sen.

Väntar på att La Bossa Nova ska bli klar med sina fakturor så att jag kan få skjuts hem. Imorgon ska vi åka till Orsa och träffa kunder ju…
Lyssnar på hela min [[Sator]]-katalog1. Och tidigare idag köpte jag nya Ministry-skivan via iTunes: ”Rio Grande Blood” där bland annat Jello Biafra är med på en låt. Det är cool.

Faktiskt så börjar min bihåleinflammation bli bättre – eller så har jag inte hunnit att känna efter. Det kan ju faktiskt vara så också. Däremot är mina axlar och nacke snart att utropa till katastrofområde. Imorse fick jag gå med Solstickan – eller snarare: jag fick pinna på som fan eftersom han cyklade. Och jag bar på min släpbara jobbdator med sina modiga 5 kg. Plus en backup-disk på en 2,5 kg. Plus en hög med tidningar, papper och annat. Plus sladdar och transformatorer till både handdator och dator. Jag uppskattar det lågt till närmare nio kilo. Och sonens stövlar och regnbyxor.

Jag ska skaffa mig min egen sherpa. Som också kan tidrapportera åt mig. Bära min dator och tidrapportera.

  1. Jag läste förresten att Sator ska komma ut med en ny skiva. Det är lite lätt Jurassic-varning på det… []