Valborg. Tack.

Det blev en majbrasa. Solstickan ville åka iväg och kolla. Vi hade en svag aning om att det fanns en vid vattentornet här i Forssa.

Så vi tog cyklarna och åkte iväg och faktiskt var det så. En rejäl brasa, en hel del med folk.

Solstickan var fascinerad och gick runt, träffade skolkompisar. När vi skulle åka så stannade en silvrig minibuss bredvid. Fältarbussen.

Tobbe tittade ut. För om det här handlade mina valborgs mellan ’91-’97 så handlade ’98-’01 om att nattvandra, ta hand om för fulla ungdomar och gå emellan diverse bråk. Det var det livet. Och idag fick jag ta mig en funderare om jag verkligen lämnat det med glädje.

För jag kände stinget när jag såg dem, stinget av att veta att man gör något viktigt. En skillnad…

Efter elden tog vi vägen förbi El Steffo, där var det hockey på TV. En grogg.

HS var vaken när vi kom hem. Hon hade visserligen ringt innan. Så när Solstickan gick och la sig försvann hon också. Så klart. Nu har jag sett ”Baker & Becker” och ärligt talat hann jag inte fatta någonting.

För övrigt har ”syster” terroriserat mig med rapporter från Uppsala. Och en riktig studentvalborg.